Descoperă Strălucirea la Evenimentul Glamour Fusion: Un Rendez-Vous al Frumuseții și Stilului

Pe 27 iunie 2024, pregătește-te să fii parte dintr-un eveniment exclusiv dedicat frumuseții și eleganței feminine: Glamour Fusion, organizat de Favo Club și Carmen Iosif. Acesta va avea loc la sediul Oriflame din Strada George Enescu 11A, între orele 17:00 și 21:00. Cu o durată de patru ore, evenimentul promite să ofere o experiență de neuitat tuturor participantelor.

Ce Este Glamour Fusion?

Glamour Fusion este mai mult decât un simplu eveniment; este o celebrare a frumuseții interioare și exterioare a femeilor. Scopul principal este de a oferi fiecărei participante ocazia de a-și descoperi și perfecționa abilitățile de auto machiaj, sub îndrumarea a doi make-up artiști talentați: Isabela Neagu și Cristina Chișamera. Aceste sesiuni sunt special concepute pentru a te învăța trucuri și tehnici esențiale care să îți pună în valoare trăsăturile și să îți ofere încrederea necesară pentru a te machia singură, ca un profesionist.

Cadouri și Suprize

Participarea la Glamour Fusion vine cu beneficii incredibile. Fiecare participantă va primi un pachet de produse de machiaj de la Oriflame, în valoare de 430 RON. Aceste produse nu doar că îți vor rămâne cadou, dar îți vor și oferi posibilitatea de a aplica învățăturile dobândite în timpul cursului de auto machiaj.

Eleganță și Stil Personalizat

Pe lângă cursurile de machiaj, evenimentul oferă și o prezentare de modă, unde vor fi expuse ținute create de Favo Style. Acestea includ tricouri pictate manual și fuste conice, ideale pentru a adăuga un strop de originalitate garderobei tale. Bijuteriile handmade cu pietre semiprețioase, create de Magdabiancadesigns , vor completa perfect aceste ținute. Dacă te îndrăgostești de vreuna dintre ele, vei avea posibilitatea să le achiziționezi contra cost.

Ședință Foto Individuală

Un alt punct culminant al evenimentului este ședința foto individuală gratuită. Fiecare participantă va beneficia de o sesiune profesională, rezultând în 10 fotografii de înaltă calitate. Aceste imagini nu doar că îți vor oferi amintiri prețioase, dar pot fi și utilizate pentru a-ți îmbunătăți brandul personal pe rețelele sociale sau în carieră.

Programul Evenimentului

Pentru a te asigura că vei avea parte de o experiență bine organizată și plăcută, iată programul detaliat al evenimentului:

  • 17:00 – 17:30: Check-in și primirea participantelor
  • 17:30 – 19:30: Curs de auto machiaj sub îndrumarea Isabelei Neagu și Cristinei Chișamera
  • 19:30 – 20:00: Coffee break cu gustări delicioase , apă și oportunități de socializare
  • 20:00 – 21:00: Ședință foto individuală

Pe lângă aceste activități, vom organiza și o tombolă cu premii surpriză, pentru a adăuga un strop de entuziasm și bucurie evenimentului.

Prețul și Înscrierea

Costul participării la Glamour Fusion este de doar 299 RON, o investiție mică pentru o experiență plină de valoare și beneficii. Participantele vor putea, de asemenea, să achiziționeze ținutele și bijuteriile expuse la eveniment, dacă își doresc.

De Ce Să Participi?

Glamour Fusion este evenimentul perfect pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de machiaj, să descopere noi tendințe în modă și bijuterii, și să se bucure de o seară de socializare cu alte femei speciale. Este, de asemenea, o ocazie excelentă de a te răsfăța și de a-ți oferi un moment de relaxare și învățare, într-o atmosferă prietenoasă și inspiratoare.

Nu rata această oportunitate unică de a te alătura comunității noastre și de a te bucura de toate surprizele și beneficiile pe care le-am pregătit pentru tine. Înscrie-te acum și pregătește-te pentru o experiență de neuitat la Glamour Fusion!

Carmen Iosif

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *