Cine sunt eu?

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele. Cu o experiență solidă în domeniul formării profesionale și ca instructor acreditat pentru acordare prim ajutor, mă consider un catalizator pentru conștientizarea și pregătirea comunității în fața unor astfel de situații. Cu o determinare fără margini, mă străduiesc să împărtășesc tuturor importanța cunoștințelor și abilităților necesare în acordarea primului ajutor. Sunt ferm convinsă că pregătirea adecvată poate face diferența între viață și moarte în cazul unor evenimente neașteptate. Astfel, îmi dedic eforturile pentru a promova înțelegerea și conștientizarea necesității acestor cursuri în rândul publicului larg. Unul dintre aspectele care mă definește ca instructor este accentul pus pe aplicațiile practice în timpul cursurilor. Înțeleg că teoria este importantă, dar crede cu tărie că experiența practică este cheia pentru învățarea eficientă și retenția informațiilor. Prin folosirea manechinilor didactici și prin simulări realiste, îmi propun să ofer cursanților o experiență de învățare interactivă și memorabilă. Viziunea mea este de a vedea o comunitate conștientă și bine pregătită pentru a face față oricăror situații de urgență. Îmi doresc să contribui la crearea unei culturi a siguranței și a solidarității, în care fiecare individ este pregătit să ofere ajutor în momentele critice și să salveze vieți. În calitate de instructor pentru acordare prim ajutor, mă angajez să împărtășesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a salva vieți și pentru a face o diferență pozitivă în comunitate. Cu un accent ferm pe aplicarea practică și cu o viziune clară asupra importanței pregătirii pentru situații de urgență, sunt determinată să contribui la crearea unei lumi mai sigure și mai pregătite.

De ce eu?

Pentru ca această meserie m-a ales, nu am căutat-o, nu mi-am impuns să o practic, a venit cu ușurință către mine și mi-a plăcut să o descopăr, după care m-am îndrăgostit de ea.

În centrul tuturor activităților mele stau valorile fundamentale ale integrității, profesionalismului și empatiei. Cred cu tărie în respectul față de fiecare individ și în capacitatea fiecăruia de a-și atinge potențialul maxim. În plus, pun mare preț pe inovație și pe adaptabilitatea la schimbările din societate și din domeniul formării profesionale.

Misiunea mea este să creez oportunități de învățare și dezvoltare pentru toți cei care își doresc să-și construiască un viitor mai bun. Îmi propun să facilitez accesul la educație de calitate, să încurajez creșterea personală și profesională și să contribui la crearea unei societăți mai bune, în care fiecare individ să își valorifice potențialul.

Nu doresc altă meserie, poate creator de modă! Sunt zodia Taur și îmi place frumosul. Iubesc oamenii și îmi place să organizez evenimente.

Susține Viața!

Carmen Iosif

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele.

Recommended Articles

2 Comments

  1. Silvia Caramizaru

    Carmen este un profesionist în domeniul cursurilor de prim ajutor. Cunoștințele pe care le deprinzi în cadrul orelor de pregătire organizate de Favorit Sale, nu pot fi cuantificate imediat, dar dacă – ferească Dumnezeu – ai nevoie să acorzi primul ajutor, nu te găsește nepregătit.
    Ce ar mai fi de remarcat la omul Carmen, este faptul că răspunde cu promptitudine oricărei solicitări, nu se dezarmează dacă dă de greu, este o luptătoare.
    Recomand cu încredere!

  2. Carmen este un om dedicat și pasionat în domeniul cursurilor de prim ajutor. Abilitatea ei de a răspunde prompt la solicitări și de a face față situațiilor dificile o recomandă ca un instructor de încredere în acest domeniu. Este cu siguranță o persoană pe care poți conta în caz de nevoie. Recomand cu căldură!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *