Be You!

Dragii mei,

Sunt încântată să împărtășesc cu voi povestea frumoasă și inspirațională a călătoriei mele cu Be You. Pentru cei care nu mă cunosc, eu sunt Carmen Iosif, fondatoarea și sufletul din spatele acestui proiect minunat.

În martie 2023, am simțit că vine momentul să aduc ceva special în viața oamenilor din jurul meu. Astfel, am creat grupul Be You cu un scop simplu, dar profund: să inspirăm oamenii să-și atingă obiectivele și să găsească echilibrul în viața de zi cu zi. Am început cu o conferință despre acest subiect, iar răspunsul și interesul comunității au fost de-a dreptul uimitoare.

Pe parcursul acelui an, am avut privilegiul de a descoperi frumusețea și talentul incredibil al artistei Magdalena Bianca Tone în crearea bijuteriilor handmade cu pietre semiprețioase. Eram ferm convinsă că aceste creații unice meritau să fie împărtășite cu lumea întreagă, așa că am decis să creez sub marca Be You expoziții cu vânzare ale bijuteriilor marca MagdaBiancaDesigns. Astfel, am început o colaborare minunată care a adus lumină și culoare în viețile multor oameni.

Dar bucuriile nu s-au oprit aici. Am avut șansa să întâlnesc și să colaborez cu talentatul designer vestimentar Marian Staiculescu. Care a dat viață unor creații vestimentare fabuloase pentru doamne, care să completeze frumos bijuteriile noastre și să sublinieze autenticitatea fiecărei femei.

Be You este drag sufletului meu. Este locul unde mă regăsesc și mă vindec, unde găsesc bucurie în fiecare lună când creez un astfel de eveniment. Fie că este vorba de o expoziție cu vânzare sau de un workshop de dezvoltare personală, fiecare eveniment Be You abordează subiecte esențiale, de la traumele copilului interior până la subiecte tabu, și aduce lumină și înțelegere în viețile noastre.

Vă invit cu drag să vă alăturați nouă în această călătorie minunată și să descoperiți frumusețea și puterea autenticității și creativității fiecăruia dintre noi.

Cu drag,

Carmen Iosif

Fondatoarea Be You

Carmen Iosif

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *