Magia Florilor – Be You!

Salutare, dragii mei!

Sărbătorim primăvara într-un mod spectaculos și plin de culoare la evenimentul “Magia Florilor”, moderat de mine, Carmen Iosif, sub umbrela Be You!. Vă invit cu drag să vă alăturați nouă pe data de 29 Martie, începând cu ora 17:00, la Enso Caffe pentru o experiență unică și inspirațională.

Ce ne așteaptă la acest eveniment? Ei bine, pregătiți-vă să fiți încântați de o expoziție cu vânzare de bijuterii hand-made, create cu măiestrie și pasiune, folosind margele din sticlă Murano de la renumita marcă MagdaBiancaDesigns. Fiecare piesă este o operă de artă în sine, îmbinând eleganța și rafinamentul.

Dar asta nu e tot! Avem și doi invitați speciali de excepție. În primul rând, îl avem pe talentatul designer vestimentar Marian Staiculescu, care va prezenta o colecție incitantă, plină de imprimeuri florale delicate și moderne. De asemenea, vom avea privilegiul de a o avea alături de noi pe Bancu Oana, o florăreasă desăvârșită, care va împărtăși cu noi aranjamente florale de neuitat, potrivite pentru orice gust și ocazie.

În plus, Enso Caffe va fi gazda noastră generoasă, oferindu-ne cele mai delicioase pizze și o băutură la alegere pentru a completa atmosfera festivă.

Dar să vorbim puțin și despre margelele Minelli Fiori din sticla Murano. Aceste margele sunt adevărate minuni de artă și meșteșug, realizate manual într-un proces îndelungat și meticulos. Fiecare margea este unică în felul său, capturând eleganța și strălucirea sticlei Murano într-un mod fascinant și irezistibil.

Și pentru că suntem în plin sezon de primăvară, ce ar putea fi mai potrivit decât să ne bucurăm de rochii delicate și vaporoase, cu imprimeuri florale pline de viață? Rochiile sezonului primăvară aduc o explozie de culoare și vitalitate în garderoba noastră, reflectând farmecul și prospețimea acestui anotimp minunat.

Așadar, vă invit să vă alăturați nouă la “Magia Florilor” pentru a descoperi și a savura frumusețea, creativitatea și pasiunea din spatele fiecărei bijuterii, fiecărei rochii și fiecărui aranjament floral. Să trăim primăvara în toată splendoarea ei!

Vă aștept cu nerăbdare!

Cu drag,

Carmen Iosif

Be You!

Alege să fii tu!

Carmen Iosif

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *