Magia florilor – Be You

MAGIA FLORILOR!

Azi aleg sa fiu eu!

Azi vreau sa va spun o poveste, o poveste despre dragostea de oameni, despre atasamente, o poveste despre mine, Carmen.

Nu am avut o copilarie fericita, nu am avut jucarii, nu am avut parte de dragostea parintilor, nu cunosc acest sentiment, dar eu am iubit inca de pe atunci, am iubit florile, am iubit fluturii, am iubit Sorele, am iubit oamenii, am tanjit dupa fiecare mangaiere si dupa fiecare privire calda, am daruit, copil fiind tot ce am putut (am fost un copil cuminte, am invatat bine) si am daruit ce am avut pana la epuizare.

La varsta de 16 ani am fugit, crezand ca iubirea / dragostea de care aveam atata nevoie ma asteapta pe mine la coltul strazii, din pacate nu a fost asa, m-am casatorit cu un barbat care nu mi-a daruit iubire (nici el nu stia ce este iubirea, in definitiv eram 2 copii), nu mi-a daruit stabilitate, nu m-a respectat si care m-a abuzat si lupta a continuat, dupa 20 de ani de relatie, iar am fugit, ofeream si nu primeam.

Iubirea nu am gasit-o la coltul strazii, dar am gasit-o acum 7 ani, este cu mine si pentru mine, dar, iarasi acest dar… lupta a continuat, pentru ca tiparul exista deja, de atunci din copilarie. Acum mi se oferea iubire  si nu stiam sa o primesc.

Greseli facute cu scuza „din dragoste”, cu scuza „lasa, sa fie bine” , bine? Bine, pentru cine? , ca pentru mine nu era bine, mai exact compromisuri.

Ce am facut? M –am pierdut pe mine!

Nu am mai fost eu si am uitat ca iubesc florile, fluturii, marea, soarele si oamenii, voiam doar sa-i multumesc pe oameni, ca sa ma placa, sa-mi valideze reusitele, dar nu am reusit sa-i multumesc, pentru ca tiparul exista, oamenii care trebuiau sa plece din viata mea, nu o faceau, pentru ca eu le ofeream confort, cum? Facand compromisuri… ca sa fie bine si dupa, ce credeti? Aveam asteptari si sufeream!

Pentru mine nu faceam nimic si sincer va spun pana la varsta de 41 ani , nu am facut nimic pentru mine cu adevarat, tot ce am facut, a fost sa fiu atenta la critici si sa ma modelez dupa placul lor, ca deh… sa fie bine!

Bineinteles, ca un taur ce sunt, rabufnirile apareau si ma mai trezeam asa ca mai disparea cate o persoana din peisaj, ce faceam? Ma certam, ma biciuiam, din vina mea a plecat!

Unii pot spune ca sunt gesturi de egoism, da se poate, pentru ca frica de a nu pierde o persoana, o relatie, o situatie chiar daca era toxica pentru mine, tiparul exista!

Si ieri, o persoana draga mie, prietena de acum, m-a intrebat asa?

Draga mea, spune –mi te rog de unde crezi ca primesti iubire?

M –a blocat efectiv!

Si de la aceasta intrebare, au urmat aproape 3 ore de discutie si constientizare.

Primesc iubire din abuz, asa sunt obisnuita, sa-mi fie frica, sa fiu certata, sa fiu umilita, sa fiu batuta, sa fiu criticata, tiparul inca exista.

Da, sunt o femeie puternica, am trecut prin toate acestea, si totusi…. inca sunt aici in fata voastra si am avut curaj sa va povestesc o mica parte din ce am trait.

De asta, azi aleg sa fiu eu!

Si sa invat sa primesc iubire prin dragoste!

Pentru ca da, merit!

Asa ca eu, Carmen, iubesc florile, fluturii, soarele, marea, vara, primavara si iubesc oamenii!

De asta am ales sa lucrez cu oamenii, iubesc sa vad oameni fericiti si impliniti, iubesc sa daruiesc, iubesc sa predau la cursurile pe care le organizez, iubesc sa ma intalnesc cu voi, de asta am creat conceptul Be You!

De azi aleg sa ma iubesc!

Asa ca dragilor, iubiti-va, bucurati-va este primavara si este plina de flori!

Azi avem magie!

Magia florilor si azi sub umbrela magica Be You sunt alaturi de mine, oameni pe care ii iubesc.

Magdalena Bianca Tone – o minune de femeie, care iubeste frumosul si care salveza vieti, azi ne va prezenta o colectie de bijuterii fabuloasa plina de culoare, creata din margele din sticla Murano, toate piesele sunt create manual cu maiestrie, azi ne va spune povestea lor minunata!

Marian Staiculescu- talentatul designer vestimentar, care adora femeia si pentru asta ii creaza cele mai minunate creatii, sa o puna in valoare, azi ne va arata cele mai minunate rochii cu imprimeu floral, o mica parte din ce va urma in colectia lui de primavara –vara.

Bancu Oana- femeia din spatele florariei Zahra, care azi ne dezmiarda mirosul cu aceste minunate aranjamente florale.

Eu va multumesc ca ati ales sa fiti alaturi de noi azi si nu uitati intodeauna este mai bine sa alegi sa fii tu!

Carmen Iosif

Salut! Sunt Carmen Iosif, o pasionata a formării și a îmbunătățirii personale. În 2006, am intrat în lumea formării profesionale cu o dorință arzătoare de a contribui la dezvoltarea oamenilor și a comunității. Această pasiune m-a condus să deschid în 2018 Centrul de Formare Profesională Favorit Sale, un loc unde oamenii vin să-și îndeplinească visele și să-și dezvolte carierele.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *